loading...
☀☀☀☀تنهایی☀☀☀☀
آخرین ارسال های انجمن
الهام(ملکه الی) بازدید : 303 جمعه 1392/01/23 نظرات (0)

مواد لازم:

 

شکر                       200 گرم

کره                         200 گرم

آرد                          500 گرم

تخم مرغ                   1 عدد

بادام پودر شده           50 گرم

مارمالاد                    400 گرم

وانیل                       یک چهارم قاشق چایخوری

بکینگ پودر                یک قاشق چایخوری

از هر مارمالادی می توان استفاده کرد که در اینجا از مارمالاد به استفاده می کنیم.

شکر و کره را داخل کاسه همزن میریزیم و به مدت حدود 5 دقیقه با همزن هم میزنیم وقتی کامل مخلوط شد و صدای شکر کمتر شنیده شد تخم مرغ را اضافه می کنیم و دوباره 1 دقیقه هم میزنیم بعد وانیل یا رنده پوست لیموترش را اضافه می کنیم.

بهتر است از شکر دانه ریز برای کیک ها استفاده شود.

بکینگ پودر و آردی که دو تا سه بار الک کرده ایم اضافه می کنیم.

آرد را کم کم به مواد داخل کاسه همزن اضافه میکنیم. تا جایی که همزن میتواند هم بزند اضافه میکنیم بعد از زیر همزن خارج میکنیم.

اگر فرصت کافی داشته باشیم میتوانیم حتی مواد را از زیر همزن خارج کنیم بعد آرد را کم کم اضافه کرده و به صورت دستی مخلوط کنیم.

این کیک نیاز به قالب گرد به قطر 23 سانتی متر که از قبل چرب کرده و کف آن کاغذ انداخته و دوباره کاغذ را چرب کرده ایم دارد.

فر را با درجه 180 از یک ربع قبل روشن کرده ایم تا گرم شود.

وقتی مقداری از آرد مخلوط مواد شد بقیه کار را با دست انجام میدهیم و کم کم آرد را اضافه کرده و با نوک انگشتان مخلوط میکنیم تا به اصطلاح حالت دون دون پیدا کند.

نمیخواهیم که مواد را ورز دهیم.

مواد حالت گلوله های نامنظم ریز و درشت میگیرد. وقتی این حالت را پیدا کرد نصف مواد را داخل قالب میریزیم و صاف می کنیم.

مارمالاد را روی مواد اضافه می کنیم و به نیم دیگر مواد بادام اضافه میکنیم.

مارمالاد فقط قسمت وسط کیک باشد و به دیواره های قالب نخورد چون داخل فر میسوزد.

مارمالاد را صاف کرده و نیم دیگر مواد که با پودر بادام مخلوط شده روی مارمالاد میریزیم.

قالب را داخل فر می گذاریم به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ده دقیقه بماند.

میتوان از قالب مستطیل هم استفاده کرد.

وقتی دور کیک طلایی شد و بافت روی آن حالت برشتگی پیدا کرد نشانه آماده شدن کیک است.

دقت کنید آزمایش خلال دندان برای آماده شدن این کیک جواب نمیدهد. پس فقط به طلایی شدن آن توجه کنید.

وقتی کیک آماده شد روی آن پودر قند میریزیم.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    از این سایت خوشت اومد؟
    ؟
    چند سالته؟
    دوست دارید بیشتر در مورد چه فیلم ها و هنرمندانی مطلب بگذاریم؟
    چگونه وارد این سایت شدید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 2151
  • کل نظرات : 55
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 4927
  • آی پی امروز : 155
  • آی پی دیروز : 327
  • بازدید امروز : 654
  • باردید دیروز : 1,508
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 11
  • بازدید هفته : 654
  • بازدید ماه : 16,194
  • بازدید سال : 83,637
  • بازدید کلی : 3,676,823