مواد لازم:
گوشت
|
نيم كيلو
|
مغز گردو
|
يك پيمانه
|
سبزي (شامل تره، جعفري، گشنيز و شويد) |
دو پيمانه
|
پياز متوسط
|
يك عدد
|
دانه انار | نصف پيمانه |
رب انار | يك پيمانه |
گلپر در صورت تمايل | دو قاشق چايخوري |
آبغوره | دو قاشق مرباخوري |
طرز تهيه:
ابتدا گوشت را به صورت قيمه اي تكه تكه كرده و با كمي پياز سرخ كنيد، سپس مغزگردو را چرخ كنيد و با دانه انار و رب انار بجوشانيد، آنگاه سبزي را خرد و سرخ كرده و تمام مواد را با گردو مخلوط كنيد، سپس گلپر، نمك، فلفل و آبغوره را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد، به روغن كه افتاد اين خورش انار آماده مصرف است، اين خورش با برنج هم بسيار خوشمزه مي شود همچنين مي توانيد از سيب زميني سرخ كرده هم استفاده كنيد.