مواد لازم:
مغز ران گوساله يا گوسفند
|
750 گرم
|
لپه
|
100 گرم
|
پياز سرخ کرده
|
2 قاشق غذاخوری
|
ليموعمانی
|
4 تا 5 عدد
|
سیب زمینی
|
5 عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | دو قاشق سوپخوری |
روغن | به مقدار کافی برای سرخ کردن سیب زمینی |
نمک و فلفل | به مقدار کافی |
چگونگی پخت:
پس از شستن گوشت و لپه، گوشت را ريز کرده سپس با پياز سرخ کرده و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و کمی سرخ می کنیم. لپه را چندساعت قبل می گذارید درآب خیس بخورداینکار باعث میشود که لپه خام نباشد و هم جلوی نفخ را میگیرد و بعداز آب گیری در آبکش در ظرفی می ريزیم و دو سه قاشق روغن به آن می افزاییم و ظرف را روی آتش می گذاریم و لپه را به اين ترتيب کمی سرخ می کنیم.
اين عمل از وا رفتن لپه هنگام طبخ جلوگیری می نمايد. گوشت را داخل ظرف می ريزیم و در آنرا می گذاریم تا آب آن کشيده شود، بعد دو ليوان آب می ریزیم.
کمی نمک و فلفل و ليمو عمانی را به آن اضافه می کنيم و می گذاریم با يک حرارت ملايم پخته شود و کاملا" جا بیافتد.دقایقی قبل از سرو کردن میتوان مقداری دارچین به خورشت افزود. سيب زمينی را خلال کرده و جداگانه آنرا سرخ می کنيم و در حین سرخ کردن کمی نمک می زنيم.